De kleur Zand en onze producten

Basic, rustig en goed te combineren!

by Marketing Serenotex
0 comment

Misschien ben jij zwanger en wil je het geslacht niet weten. Misschien ben je op zoek naar een neutraal cadeau voor iemand in je omgeving die zwanger is. Of misschien ben je op zoek naar een mooie, basic kleur om te gebruiken in de babykamer. Wat de reden ook is: Zand is altijd een mooie, neutrale kleur! In de collectie van Briljant Baby hebben we al een aantal producten in de kleur Zand opgenomen en sinds kort is deze collectie uitgebreid.

Naast de geprinte collecties verkopen we ook een basic lijn en de kleur Zand is neutraal, rustig en te gebruiken in iedere babykamer. Het combineert goed met zwart, wit, grijs en de meer fellere kleuren zoals roze, blauw en groen. Ook met onze veelgebruikte kleur stonegreen is het een goede match.

In onze Zand-collectie vind je basic hydrofiele doeken in verschillende maten, babylakens in het wit met een speelse, zandkleurige rand, twee zandkleurige boxkleden met witte print, stoelverkleiners, een babynestje en een mooi deken. Stuk voor stuk items waar je veel kanten mee op kunt en die eigenlijk in ieder huis wel mooi tot zijn recht komen!

Bekijk de hele collectie hieronder!