De stoelverkleiner van Briljant Baby

Gezellig met het hele gezin aan tafel!

by Marketing Serenotex
0 comment

Het moment waar veel ouders naar uitkijken; dat je voor het eerst met het hele gezin aan tafel kunt om samen te eten. Nu zijn er verschillende babykinderstoelen te koop waardoor de kleine kinderen aan vroeg bij jullie aan tafel kan, maar van echt zitten is pas echt sprake als het kindje ongeveer tussen de 7 en 12 maanden is. Misschien in het begin nog een beetje wankel omdat de stoel wat ruim is, maar daar heb je hulpmiddelen voor. Veel ouders gaan aan de slag met hydrofiele doeken om de ruimte om te vullen zodat het kind stabieler zit, maar dat is niet nodig. Bij Briljant Baby verkopen we namelijk een stoelverkleiner!

Een stoelverkleiner is een inzet voor in de kinderstoel. De kinderstoel ziet er leuker en fleuriger uit, het kindje heeft direct een zachte zit en de ruimte wordt iets verkleind waardoor hij of zij ook nog eens stabieler zit zonder te wiebelen. Zo kun je sneller gebruik maken van de kinderstoel en kunnen jullie als ouders snel met het hele gezin aan tafel. Zo gezellig!

De stoelverkleiners van Briljant Baby komen in verschillende collecties terug. We hebben een standaard model dat in de voorgaande collecties zijn geproduceerd, zoals in de Flocks, Art en Botanic collectie. Ons nieuwste model, de Ana, is uitgebracht in de Birds collectie. Deze is iets anders en meer universeel; Door de openingen is het gemakkelijk om in de kinderstoel een veiligheidstuigje te gebruiken. Door het kortere zitvlak (18 centimeter in plaats van 25 centimeter) past deze stoelverkleiner op veel verschillende kinderstoelen, waaronder de welbekende IKEA ANTILOP, Kidsriver Donald, Stokke Clikk, Childhome Ironwood, Childhome Evolu 2-in-1 en de kinderstoelen van Puck.

Heb je een ouder type kinderstoel, dan raden we aan om te kijken naar het vorige model. Deze heeft een bredere zitvlak en dat past vaak net iets beter in de oudere kinderstoelen. Mocht je twijfelen, schroom dan niet om contact met ons op te nemen!