Klantenportaal

Alle informatie die u nodig heeft

by Marketing Serenotex
0 comment

In dit klantenportaal vindt u de gehele collectie van Serenotex B.V. U kunt hier terecht voor de inkoop van al onze producten van Briljant Baby, Briljant Home en SerenoProtect via de b2b shop. U kunt daar inloggen met uw klantgegevens. Alle collecties zijn up-to-date met de juiste informatie. Naast dit alles kunt u in het portaal terecht voor de collectie informatie en de beeldbank waar u alle foto’s kunt downloaden die er nodig zijn. Van productfoto’s tot sfeerfoto’s.

We zijn druk bezig met het uitbouwen van dit portaal. Over niet al te lange tijd kunt u hier tevens terecht voor een contentkalender en bijbehorende social posts en blogs. Deze zijn natuurlijk voor al onze klanten te gebruiken ter inspiratie. Rond de 25e van iedere maand ontvangt u van ons een nieuwsbrief met daarin de laatste informatie over lanceringen, voorraad en andere zaken die spelen.

We hopen hiermee onze klanten te inspireren en direct van de goede informatie te voorzien. Mocht u nog toevoegingen hebben of op- en aanmerkingen, dan horen wij dat bij Serenotex B.V. natuurlijk graag!