Art

by Jacqueline Steffens
>> Bekijk hieronder de beeldbank met alle foto’s
>> Klik hier voor de basics in onze b2b webshop

De Art collectie kenmerkt zich door het gebruik van abstracte vormen en prachtige, warme kleuren zoals ‘Arctic’ (een blauw/groene tint), ‘Picante’ (een roestbruine/oud oranje kleur), ‘Honey’ (een warme, gele tint) en grijs (tegen het zwart aan). Geweldige herfsttinten, maar ook nog heel erg mooi in de lente te gebruiken! Zoals jullie gewend zijn van Briljant Baby betekent een nieuwe print dat alles doorgevoerd wordt in de collectie: van hydrofielen en boxkleden, tot lakens, slaapzakken en stoelverkleiners.

Er is voor ieder wat wils. Zo komen de slaapzakken in een zomer- en wintervariant, hebben we de hydrofielen in de maten washand tot swaddle en zijn de boxkleden met een witte én donkere print. De basic lakens zijn door de print met vrijwel alles te combineren en de stoelverkleiners zullen ieder kindje helpen met steviger en meer comfortabel zitten. Wij zijn heel erg trots op deze collectie en hopen dat jullie net zo enthousiast zijn. De prijzen variëren van 3,95 voor een set washandjes tot 29,95 voor een set met swaddles. Alles is van goede kwaliteit en gemaakt van 100% katoen, zoals je van Briljant Baby gewend bent!

Bekijk hieronder alle afbeeldingen van onze Art collectie. Wil je alle afbeeldingen in één keer downloaden? Klik dan rechtsboven de afbeeldingen op de drie puntjes en kies voor ‘Download folder’. Alle bestanden kun je dan als .zip bestand downloaden

Blader door de verschillende mappen. Bij elk onderdeel of dit nu een map of een aangeklikte foto is verschijnen drie puntjes als je er met de muis overheen gaat.  Klik op deze drie puntjes om desgewenst de hele map of alleen die ene foto te downloaden.
Module cannot be rendered as the requested content is not (longer) accessible. Contact the administrator to get access.