basics

by Jacqueline Steffens

>> Bekijk hieronder de beeldbank met alle foto’s
>> Klik hier voor de basics in onze b2b webshop

Naast alle geprinte collectie die we bij Briljant Baby verkopen, hebben we uiteraard ook mooie basics in onze Basic collectie. Basics kunnen absoluut niet ontbreken in een babycollectie en omdat de kleuren zijn afgestemd op onze andere collecties, kun je alles onderling goed combineren met elkaar. 

De basic collectie bestaat uit acht verschillende kleuren, van wit tot terra en van roze tot groen. Rustige, kwalitatief goede items waar je lang mee vooruit kunt. Denk aan mooie witte lakens met een gekleurde rand, badcapes, gevoerde- en zomerdekens, hydrofielen in alle soorten en maten, slaapzakken, hoeslakens en hoezen voor onder andere aankleedkussens en boxkleden. Sommige basics komen zelfs in een 2-pack zodat je direct een voorraad in huis hebt.

Bekijk hieronder alle afbeeldingen van onze basic collectie. Selecteer de gewenste kleur om alle producten te zien. Wil je alle afbeeldingen in één keer downloaden? Klik dan rechtsboven de afbeeldingen op de drie puntjes en kies voor ‘Download folder’. Alle bestanden kun je dan als .zip bestand downloaden.

Beeldbank – Basics Collectie

Blader door de verschillende mappen. Bij elk onderdeel of dit nu een map of een aangeklikte foto is verschijnen drie puntjes als je er met de muis overheen gaat.  Klik op deze drie puntjes om desgewenst de hele map of alleen die ene foto te downloaden. 

Module cannot be rendered as the requested content is not (longer) accessible. Contact the administrator to get access.