Birds – Organic Cotton

by Jacqueline Steffens
>> Bekijk hieronder de beeldbank met alle foto’s
>> Klik hier voor de basics in onze b2b webshop

De Birds organic collectie is de meest recente collectie van Briljant Baby. De lijn is gemaakt van 100% organisch katoen, wat betekent dat de stoffen milieuvriendelijk en zonder chemische bestrijdingsmiddelen geproduceerd zijn. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de baby. De stof is zachter van structuur, ademt beter en zit lekkerder. Bij jonge kinderen is het immuunsysteem nog niet helemaal volgroeid. Ze zijn gevoeliger voor allergieën en eczeem en verdragen organisch katoen vaak beter. De print bestaat uit allemaal kleine vogeltjes, maar van veraf lijkt het net of er gebruik is gemaakt van hartjes. Dit geeft de collectie een lieve uitstraling. De kleuren die gebruikt worden zijn roze, mint en grijs. Sinds kort hebben we ook de kleur Zand toegevoegd. Rustig, basic, maar met een twist. Het is goed te combineren met veel andere kleuren en prints en geschikt voor zowel jongens als meiden.

Zoals je gewend bent van Briljant Baby is de print doorgevoerd in al onze items. De hydrofielen, de stoelverkleiners, boxkleden, slaapzakken en lakens zijn voorzien van deze fantastische Birds print. Maar ook zijn de babynestjes weer opgenomen in de collectie en zijn deze, uiteraard gemaakt van 100% organisch katoen, te bestellen met de toffe print in de drie mooie kleuren.

Bekijk hieronder alle afbeeldingen van onze Birds collectie. Wil je alle afbeeldingen in één keer downloaden? Klik dan rechtsboven de afbeeldingen op de drie puntjes en kies voor ‘Download folder’. Alle bestanden kun je dan als .zip bestand downloaden.

Beeldbank – Birds Organic Collectie

Blader door de verschillende mappen. Bij elk onderdeel, of dit nu een map of een aangeklikte foto is, verschijnen drie puntjes als je er met de muis overheen gaat.  Klik op deze drie puntjes om desgewenst de hele map of alleen die ene foto te downloaden.
Module cannot be rendered as the requested content is not (longer) accessible. Contact the administrator to get access.