Botanic – Organic Cotton

by Jacqueline Steffens
>> Bekijk hieronder de beeldbank met alle foto’s
>> Klik hier voor de basics in onze b2b webshop

De Botanic organic collectie is gemaakt van 100% organisch katoen, wat betekent dat de stoffen milieuvriendelijk en zonder chemische bestrijdingsmiddelen geproduceerd zijn. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de baby. De stof is zachter van structuur, ademt beter en zit lekkerder. Bij jonge kinderen is het immuunsysteem nog niet helemaal volgroeid. Ze zijn gevoeliger voor allergieën en eczeem en verdragen organisch katoen vaak beter. De print bestaat uit bladeren op mooie unisex kleuren.

De kleuren die gebruikt worden zijn stonegreen, blauw, zand, geel en grijs. Rustige tinten die door de opvallende prints toch minder basic worden. Natuurlijk is deze collectie perfect te combineren met de basic collectie van Briljant Baby. Zoals je gewend bent van Briljant Baby is de print doorgevoerd in al onze items. Het babynestje is het meest bekend, maar daarnaast vind je ook hydrofielen in alle soorten en maten, stoelverkleiners, boxkleden en lakens. Allemaal voorzien van de botanische print en de mooie, neutrale kleuren.

Bekijk hieronder alle afbeeldingen van onze Botanic collectie. Wil je alle afbeeldingen in één keer downloaden? Klik dan rechtsboven de afbeeldingen op de drie puntjes en kies voor ‘Download folder’. Alle bestanden kun je dan als .zip bestand downloaden.

Beeldbank – Botanic Collectie

Blader door de verschillende mappen. Bij elk onderdeel, of dit nu een map of een aangeklikte foto is, verschijnen drie puntjes als je er met de muis overheen gaat.  Klik op deze drie puntjes om desgewenst de hele map of alleen die ene foto te downloaden.
Module cannot be rendered as the requested content is not (longer) accessible. Contact the administrator to get access.