Dino

by Marketing Serenotex
>> Bekijk hieronder de beeldbank met alle foto’s
>> Klik hier voor de basics in onze b2b webshop

Het is donker, het is nacht. Kom, we gaan op dino-jacht! De Dino collectie is voor alle kinderen die dol zijn op dino’s. Een opvallende en stoere collectie, maar door het gebruik van zachte kleuren met grijze ondertonen krijgt het toch een rustigere en lieve uitstraling.

De collectie is gemaakt van 100% katoen en de print is doorgevoerd in onze slaapzakken, stoelverkleiners en lakentjes. Natuurlijk hebben we ook alle hydrofielen met de dinoprint op voorraad; denk aan washandjes, monddoekjes, luiers en swaddles.

Bekijk hieronder alle afbeeldingen van onze Dino collectie. Wil je alle afbeeldingen in één keer downloaden? Klik dan rechtsboven de afbeeldingen op de drie puntjes en kies voor ‘Download folder’. Alle bestanden kun je dan als .zip bestand downloaden.

Beeldbank – Dino Collectie

Blader door de verschillende mappen. Bij elk onderdeel, of dit nu een map of een aangeklikte foto is, verschijnen drie puntjes als je er met de muis overheen gaat.  Klik op deze drie puntjes om desgewenst de hele map of alleen die ene foto te downloaden.
Module cannot be rendered as the requested content is not (longer) accessible. Contact the administrator to get access.