Flocks

by Jacqueline Steffens
>> Bekijk hieronder de beeldbank met alle foto’s
>> Klik hier voor de basics in onze b2b webshop

De Flocks collectie is te herkennen aan het mooie, gevlokte patroon in combinatie met warme tinten. Het verschil met de Art collectie is dat in de Flocks collectie de print uit dezelfde vormen bestaat, terwijl in de Art collectie gebruik wordt gemaakt van verschillende vormen. Hierdoor krijgt de lijn een heel andere uitstraling.

De collectie bestaat uit de kleuren ‘Arctic’ (een blauw/groene tint), ‘Picante’ (een roestbruine/oud oranje kleur), ‘Honey’ (een warme, gele tint) en grijs (tegen het zwart aan). Sinds kort hebben we ook de kleur Zand toegevoegd. De print en kleuren zijn in bijna al onze producten doorgevoerd. Zo komen de Flocks slaapzakken in een zomer- en wintervariant, hebben we de hydrofielen in de maten washand tot swaddle en zijn de boxkleden ook verkrijgbaar. De basic lakens zijn door de print met vrijwel alles te combineren en de stoelverkleiners zullen ieder kindje helpen met steviger en meer comfortabel zitten. Wij zijn heel erg trots op deze collectie en hopen dat jullie net zo enthousiast zijn. De prijzen variëren van 3,95 voor een set washandjes tot 29,95 voor een set met swaddles. Alles is van goede kwaliteit en gemaakt van 100% katoen.

Bekijk hieronder alle afbeeldingen van onze Flocks Collectie. Wil je alle afbeeldingen in één keer downloaden? Klik dan rechtsboven de afbeeldingen op de drie puntjes en kies voor ‘Download folder’. Alle bestanden kun je dan als .zip bestand downloaden.

Beeldbank – Flocks Collectie

Blader door de verschillende mappen. Bij elk onderdeel, of dit nu een map of een aangeklikte foto is, verschijnen drie puntjes als je er met de muis overheen gaat.  Klik op deze drie puntjes om desgewenst de hele map of alleen die ene foto te downloaden.
Module cannot be rendered as the requested content is not (longer) accessible. Contact the administrator to get access.