Flower

by Jacqueline Steffens
>> Bekijk hieronder de beeldbank met alle foto’s
>> Klik hier voor de basics in onze b2b webshop

Hoe fleurig is deze collectie? De Flower collectie is een collectie bestaande uit prints met kleine bloemetjes en vrolijke kleuren. Wit, roze, perzik en een mooie zeegroene kleur wisselen elkaar af.

De collectie is gemaakt van 100% katoen en de print is doorgevoerd in al onze hydrofiele doeken. Of je nu op zoek bent naar een washandje, monddoekje, hydrofiele luier of swaddle. Hydrofiele doeken zijn echt onmisbaar in de babyuitzet omdat je er alle kanten mee op kunt. Als handdoek na het badderen, als extra bescherming in de wieg of het ledikant, als verschoningsdoek, cover-up tijdens het geven van borstvoeding, als extra laag in de box of op het aankleedkussen, als spuugdoek, tutdoekje, noem het maar op. Hydrofiele luiers kun je nooit te veel hebben in huis! En des te leuker om dan verschillende kleuren en printjes in huis te hebben. Deze uit de Flower collectie zijn in ieder geval niet saai en toveren direct een glimlach op je gezicht.

Bekijk hieronder alle afbeeldingen van onze Flower collectie. Wil je alle afbeeldingen in één keer downloaden? Klik dan rechtsboven de afbeeldingen op de drie puntjes en kies voor ‘Download folder’. Alle bestanden kun je dan als .zip bestand downloaden.

Beeldbank – Flower Collectie

Blader door de verschillende mappen. Bij elk onderdeel, of dit nu een map of een aangeklikte foto is, verschijnen drie puntjes als je er met de muis overheen gaat.  Klik op deze drie puntjes om desgewenst de hele map of alleen die ene foto te downloaden.
Module cannot be rendered as the requested content is not (longer) accessible. Contact the administrator to get access.