Minimal Dots

by Jacqueline Steffens
>> Bekijk hieronder de beeldbank met alle foto’s
>> Klik hier voor de basics in onze b2b webshop

De Minimal Dots collectie is een bestseller en dat snappen wij heel goed. De collectie is herkenbaar aan de volledig gestipte print in vijf verschillende kleuren. Zacht en vrolijk, perfect voor jouw kleintje! Een neutrale collectie die basic, maar absoluut niet saai is door de print.

De collectie is gemaakt van 100% katoen en komt in de kleuren stonegreen, grijs, roze, terra en oker. De print is doorgevoerd in onze producten. Zo shop je onder andere de slaapzakken, boxkleden en lakens in deze print en kleuren. Maar ook de hydrofielen zijn natuurlijk beschikbaar in alle soorten en maten, zoals je van Briljant Baby gewend bent. Of je nu op zoek bent naar washandjes, monddoekjes, luiers of swaddles; in de Minimal Dots collectie vind je het allemaal. Natuurlijk combineer je ook deze collectie weer uitstekend met onze basic collectie.

Bekijk hieronder alle afbeeldingen van onze Minimal Dots collectie. Wil je alle afbeeldingen in één keer downloaden? Klik dan rechtsboven de afbeeldingen op de drie puntjes en kies voor ‘Download folder’. Alle bestanden kun je dan als .zip bestand downloaden.

Beeldbank – Minimal Dots Collectie

Blader door de verschillende mappen. Bij elk onderdeel, of dit nu een map of een aangeklikte foto is, verschijnen drie puntjes als je er met de muis overheen gaat.  Klik op deze drie puntjes om desgewenst de hele map of alleen die ene foto te downloaden.
Module cannot be rendered as the requested content is not (longer) accessible. Contact the administrator to get access.