Nijntje

by Marketing Serenotex
>> Bekijk hieronder de beeldbank met alle foto’s
>> Klik hier voor de basics in onze b2b webshop

Wie kent nijntje niet? Het konijntje valt altijd goed in de smaak bij kinderen! Onze nijntje collectie kenmerkt zich door rustige nijntje prints in prachtige kleuren en patronen. Voor ieder wat wils! Van lakens tot slaapzakken en van autostoelhoezen tot hydrofielen. Alles is onderling perfect te combineren.

De nijntje collectie bestaat uit verschillende lijnen. Zo is er de Fruit collectie, waarin nijntje wordt gecombineerd met een fruit print, de Grass collectie met een neutralere print en kleurgebruik en de nijntje Smile lijn, in de wat meer opvallendere kleuren perzik, blauw en grijs.

De collectie is gemaakt van 100% katoen en komt in verschillende kleuren. De nijntje prints zijn doorgevoerd in onze producten. Zo shop je onder andere de slaapzakken, autostoelhoezen en lakens. Maar ook de hydrofielen zijn natuurlijk beschikbaar in alle soorten en maten, zoals je van Briljant Baby gewend bent. Of je nu op zoek bent naar washandjes, monddoekjes, luiers of swaddles; in de nijntje collectie vind je het allemaal voor jouw nijntje-liefhebber.

Bekijk hieronder alle afbeeldingen van onze nijntje collectie. Wil je alle afbeeldingen in één keer downloaden? Klik dan rechtsboven de afbeeldingen op de drie puntjes en kies voor ‘Download folder’. Alle bestanden kun je dan als .zip bestand downloaden.

Beeldbank – Nijntje Collectie

Blader door de verschillende mappen. Bij elk onderdeel, of dit nu een map of een aangeklikte foto is, verschijnen drie puntjes als je er met de muis overheen gaat.  Klik op deze drie puntjes om desgewenst de hele map of alleen die ene foto te downloaden.
Module cannot be rendered as the requested content is not (longer) accessible. Contact the administrator to get access.