Spots

by Jacqueline Steffens
>> Bekijk hieronder de beeldbank met alle foto’s
>> Klik hier voor de basics in onze b2b webshop

Op zoek naar een speelse, maar toch redelijk rustige collectie? Dan is de Spots collectie zeker iets om naar te kijken! De lijn kenmerkt zich door de kleine ‘spots’ over de gehele print. De kleuren die gebruikt worden zijn groen, grijs, geel, zand en antraciet. Basic kleuren die goed te combineren zijn met meer opvallende tinten.

De print en kleuren zijn in bijna al onze producten doorgevoerd. Zo hebben we de hydrofielen in de maten washand tot swaddle en zijn de boxkleden ook verkrijgbaar. De basic lakens zijn door de print met vrijwel alles te combineren en de stoelverkleiners zullen ieder kindje helpen met steviger en meer comfortabel zitten. Alles is van goede kwaliteit en gemaakt van 100% katoen.

Bekijk hieronder alle afbeeldingen van onze Spots collectie. Wil je alle afbeeldingen in één keer downloaden? Klik dan rechtsboven de afbeeldingen op de drie puntjes en kies voor ‘Download folder’. Alle bestanden kun je dan als .zip bestand downloaden.

Beeldbank – Spots Collectie

Blader door de verschillende mappen. Bij elk onderdeel, of dit nu een map of een aangeklikte foto is, verschijnen drie puntjes als je er met de muis overheen gaat.  Klik op deze drie puntjes om desgewenst de hele map of alleen die ene foto te downloaden.
Module cannot be rendered as the requested content is not (longer) accessible. Contact the administrator to get access.