Sunny

by Jacqueline Steffens
>> Bekijk hieronder de beeldbank met alle foto’s
>> Klik hier voor de basics in onze b2b webshop

De Sunny collectie lijkt op onze Spots collectie, maar de stippen én het kleurgebruik zijn speelser en kleurrijker. De lijn kenmerkt zich door de kleine ‘spots’ over de gehele print in verschillende tinten. De kleuren die gebruikt worden zijn terra, oker, roze, groen en grijs.

De Sunny collectie is behoorlijk uitgebreid en je vindt dan ook veel van onze producten in deze kleuren en print. Zo hebben we de hydrofielen in de maten washand tot swaddle en zijn de boxkleden ook verkrijgbaar. De basic lakens zijn door de print met vrijwel alles te combineren en de stoelverkleiners zullen ieder kindje helpen met steviger en meer comfortabel zitten. Natuurlijk hebben we ook slaapzakken in het assortiment, zowel de zomer- als de gevoerde variant. Alles is van goede kwaliteit en gemaakt van 100% katoen.

Bekijk hieronder alle afbeeldingen van onze Sunny collectie. Wil je alle afbeeldingen in één keer downloaden? Klik dan rechtsboven de afbeeldingen op de drie puntjes en kies voor ‘Download folder’. Alle bestanden kun je dan als .zip bestand downloaden.

Beeldbank – Sunny Collectie

Blader door de verschillende mappen. Bij elk onderdeel, of dit nu een map of een aangeklikte foto is, verschijnen drie puntjes als je er met de muis overheen gaat.  Klik op deze drie puntjes om desgewenst de hele map of alleen die ene foto te downloaden.
Module cannot be rendered as the requested content is not (longer) accessible. Contact the administrator to get access.