Over ons

by Marketing Serenotex

Serenotex B.V. is een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen en distribueren van bed- en badtextiel. Onder onze eigen merken Briljant Home en Briljant Baby leveren wij een uitgebreid assortiment bed- en badtextiel aan detailhandel, grootwinkelbedrijven en online shops. Daarnaast bieden wij zeer interessante en succesvolle private label concepten voor grootwinkelbedrijven, de institutionele- en projectmarkt. Ook voor speciale wensen ten aanzien van kwaliteit en- of afmeting kunt u altijd bij Serenotex terecht. Voor al onze producten geldt dat kwaliteit voorop staat en dat wij produceren volgens de marktconforme kwaliteitseisen.

Briljant Baby biedt een eigentijdse collectie aan baby textiel. Deze collectie wordt ontworpen en ontwikkeld door onze eigen stylisten in commerciële dessins naar de laatst trends op het gebied van mode en interieur. In onze collectie vindt u een uitgebreid aanbod aan hydrofiel artikelen, slaapzakken, lakentjes, dekens, matrasbeschermers, dekbedovertrekken, boxkleden, stoelverkleiners en autostoelhoesjes. Alle Briljant Baby artikelen zijn uit voorraad leverbaar.

Nijntje en collecties bed en badtextiel worden onder licentie door ons ontwikkeld en ontworpen. Deze lieven en schattige figuren spreken tot ieders verbeelding en zijn succes verzekerd.