Tien manieren om hydrofiele luiers te gebruiken

Want waar zijn ze nu allemaal goed voor?

by Marketing Serenotex
0 comment

Hydrofiele luiers: als ouders van een baby kun je er niet zonder. Wat komen deze katoenen stukken stof toch vaak van pas. Bij Briljant verkopen we de hydrofiele luiers dan ook in allerlei kleurtjes en printjes en zijn ze in grote of kleine formaten beschikbaar. Van monddoekje tot washand en van luier tot grote swaddles. Zo heb je altijd de juiste hydrofiele luier bij de hand!

Maar waar gebruik je hydrofiele luiers nu precies voor? De vraag is eigenlijk eerder: waar gebruik je ze niet voor! We zetten 10 manieren voor je op een rij waarop je hydrofiele luiers kunt gebruiken. Wij zeggen alvast: zorg maar dat je er genoeg op voorraad hebt…

1. Gebruik een grote hydrofiele luier om je kindje mee af te drogen na het douchen of badderen. Kleine tip: leg de hydrofiele luier tijdens het badderen eventjes op de verwarming om je baby na de tijd in een heerlijke warme hydrofiele luier te kunnen wikkelen.

2. Een hydrofiele luier is heel fijn om te gebruiken bij het geven van borstvoeding. Je hebt gelijk een doek bij de hand om het spuug wat weg te vegen en, als je het prettig vindt, jezelf een beetje te bedekken.

3. Een grote hydrofiel is heel handig om je baby mee in te bakeren. In deze video wordt voorgedaan hoe je dit op een veilige manier kan doen. Inbakeren biedt veel voordelen: het geeft je pasgeboren baby een gevoel van geborgenheid en veiligheid en helpt daarmee om beter te slapen.

4. Gebruik een hydrofiel als verschoningsmatje onderweg. Je kunt niet overal even makkelijk of hygiënisch je baby’s luier verschonen. Het is dan heel fijn om even ergens een hydrofiel neer te leggen en dat te gebruiken als schone ondergrond.

5. Je kunt een hydrofiel ook fijn gebruiken als speelkleed in bijvoorbeeld een park of in de tuin. Opgevouwen in de tas neemt het heel wat minder plek in als een echt speelkleed en je kunt je baby overal even lekker laten spelen of rondkijken.

6. Leg een hydrofiel over je schouder als je je baby een boertje wil laten doen. Mocht er wat melk uitgespuugd worden, dan blijven je kleren schoon.

7. Een hydrofiel fungeert ook prima als eerste ’speelgoed’. Geef ’m aan je baby en hij/zij zal er lekker op sabbelen en mee spelen.

8. Leg een dubbelgevouwen hydrofiel in het wiegje of ledikantje onder het hoofdje van je baby. Als je baby veel spuugt hoef je niet meerdere keren per dag het hele bedje te verschonen maar haal je enkel de vuile hydrofiel weg en leg je een schone hydrofiel neer.

9. Je kunt een hydrofiel in de zomer gemakkelijk gebruiken als luchtig dekentje. Vooral met hoge temperaturen is een dunne hydrofiel heel fijn.

10. Een hydrofiel kun je heel gemakkelijk gebruiken als slab. Even opvouwen en omknopen bij de eerste hapjes en de kleertjes blijven schoon.

Zoals je ziet zijn de mogelijkheden eindeloos voor het gebruik van een hydrofiele luier. Ben jij op zoek naar leuke hydrofiele luiers? Kijk dan gerust eens in ons assortiment. We weten zeker dat er iets voor je bij zit!